Onze corona maatregelen!!
Klik hier
     Dank voor uw begrip.

Zakelijke opdracht of abonnement


Uw ontvangstruimte, receptie is het visitekaartje van uw bedrijf en daar horen natuurlijk verse bloemen bij. Bloemen laten zien dat uw bedrijf leeft en uw klanten krijgen een warme eerste indruk van uw organisatie!

Met een bloemenabonnement zorgen wij ervoor dat u elke week verse bloemen ontvangt compleet met leenvaas en elke week weer wat anders. En natuurlijk nemen wij het oude boeket mee terug. Dus u heeft hier geen omkijken meer naar en uw bedrijf krijgt de juiste uitstraling die u wenst. Wij proberen het zo eenvoudig mogelijk te houden. Zo bieden we u GEEN contract aan, en u kunt op elk gewenst moment uw abonnement opzeggen.

Een goed bedrijf bestaat uit gemotiveerde medewerkers. Motiveer uw medewerkers en geef een blijk van waardering. Geef een boeket op hun verjaardag. U geeft ons een lijst met namen en adressen, en wij zorgen voor een mooi boeket op de juiste datum.

Uiteraard verzorgen wij ook de aankleding van uw bedrijfsevenement. Voor alle opdrachten verzorgen wij de perfecte oplossing.

* Voor elk budget
* Wisselende bloemen
* Seizoensgebonden
* Kant en klaar geleverd
* Gratis leenvaas / schaal
* Maandelijkse facturatie

Vraag vrijblijvend informatie aan via het abonnement formulier of bel met een van de winkels bij u in de buurt.

Contactformulier Berkel & Rodenrijs

Contactformulier Hillegersberg

Contactformulier Waddinxveen

Contactformulier Bodegraven