Over Ons

Graag willen wij ons aan u voorstellen.
Ons team bestaat uit collega’s op de veiling, die alles transport-klaar maken, de chauffeuse op onze vrachtwagen, eigen bezorgers, en natuurlijk de bloemisten. Al onze mensen zijn echte vakspecialisten. En wij delen allemaal één grote passie: Bloemen!

Bloemist zijn is een mooi ambacht. Bloemen brengen emotie over. Zij vertellen een verhaal van vreugde, liefde of troost. Bloemen zijn voor ons geen product, maar een emotie. Samen met de rest van ons team, waar we geen schakel uit kunnen missen, staan onze gepassioneerde bloemisten voor u klaar om een passend boeket of arrangement, voor elk soort gelegenheid, voor u te maken. Verse bloemen, klantvriendelijkheid en professionaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Wij ontvangen u graag in één van onze 4 winkels in Rotterdam-Hillegersberg, Berkel&Rodenrijs, Waddinxveen en Bodegraven.

Kijkje in de inkoop.

Wist u dat een keus van 100 soorten bloemen bij ons in de winkels meer standaard dan uitzondering is? Luxe bloemen veilingvers aanbieden tegen betaalbare prijzen is onze kracht. Elke dag koopt Franz Kokkeler in voor zijn 4 winkels. Dit doet hij bij FloraHolland in Naaldwijk en Rijnsburg. Op 18 veilingklokken worden er bloemen en planten geveild. Deze geveilde bloemen en planten komen uit alle werelddelen samen om tegen een eerlijke prijs van eigenaar te wisselen. Het is een principe van vraag en aanbod De kopers bepalen de prijzen, waardoor je dus elke dag met wisselende prijzen te maken hebt. Wanneer u vaker bij ons in de winkel komt zult u die prijsschommelingen ook herkennen. Wij verwerken en transporteren de bloemen zelf met onze eigen vrachtwagen zodat ze diezelfde dag geleverd worden in onze winkels en wellicht bij u, ook diezelfde dag, nog in de vaas staan!

Bekijk hier een overzicht van onze winkels